REFERENSSIT

Kauppakassi

Vaikeiden aikojen alettua keväällä 2020, emme jääneet paikoillemme, vaan ryhdyimme tuumasta toimeen ja näin päädyimme tekemään yhteistyötä K-Supermarket Ratinan kanssa. Yhteistyön keskiössä oli kaupan asiakkaiden netin kautta tekemien ostosten keräys ja kotiinkuljetus sovittuna aikana.

Projekti meni erittäin hyvin ja alkukankeuden jälkeen koko projekti sujui erittäin esimerkillisesti eteenpäin. Tärkein asia, mitä jokainen sai projektista, on käytännön kokemus tiimikavereiden kanssa työskentelystä. Opimme toisistamme lisää ja projekti vahvisti yhteenkuuluvuuden tunnetta. Näiden lisäksi saimme sekä tärkeät että lämpimät välit K Supermarket Ratinan suuntaan.

Valokuvaaja: Outi Lehtonen / Quje Oy

Pihuri

Mitä on tehty ja kenelle?

Pihuri tarjoaa pihan ja puutarhan ylläpidollisia palveluita aina pensaiden ja omenapuiden leikkuusta viherrakentamiseen asti. Pihurin missiona on tarjota matalan kynnyksen, korkealaatuista ja asiakaskeskeistä palvelua. Näin kesän kynnyksellä sesonki on jo alkanut ja voitkin törmätä Pihureihin omakotitalo- ja kerrostaloalueiden pihoilla täydessä työn touhussa.

Miten menee?

Hommat etenevät mallikkaasti ja pilke silmäkulmassa meiningillä. Pihurit ovat jo ehtineet hoitamaan muutaman tyytyväisen asiakkaan pihat kuntoon kesää varten. Pihurin tavoitteena on kasvattaa toimintaa ja uudistaa pihanhoitoalaa, ja siksi liiketoiminnankehityksen suhteen aivoriihi käy Pihureilla todella kuumana. Kaikki vinkit ja palautteet otetaan ilomielin vastaan! Seuraavana tavoitteena Pihurilla on kasvattaa tyytyväisten asiakkaiden joukkoa ja rakentaa toiminnan näyteikkunaksi arvoisensa nettisivut.

Pihurien meininkiä voitte seurata Instagramissa @pihurit